Beleef Putte!

Tramstatie Putte

Beleef Putte!

Fietstocht
Gemeente Putte
Kempens Karakter en Avansa regio Mechelen

Duik in de rijke geschiedenis van gemeente Putte en beleef boeiende verhalen via unieke luisterfragmenten en bijbehorende foto’s. Putte leeft, en daar hoort af en toe een leuk, spannend, vreemd of grappig verhaal bij. Maak gebruik van de ErfgoedApp op je smartphone en dompel jezelf onder in de verhalen die bepaalde plekken te vertellen hebben. Laat je verrassen door foto’s, intrigerende anekdotes en meeslepende geluidsfragmenten. De ErfgoedApp brengt de geschiedenis van Putte tot leven. Zin in meer actie? Haal dan je fiets van stal en beleef dit boeiende project tijdens een unieke fietstocht. Dankzij een uitgestippelde fietsroute nemen we je mee langs de verschillende locaties waar de verhalen zich hebben afgespeeld.

Dit project wordt tijdens Erfgoeddag gepromoot op de site nabij heemmuseum Het Molenijzer, op de plantenbeurs in Grasheide en bij Ter Speelbergen. De verhalentocht blijft echter eeuwig actief in de Erfgoedapp en kan permanent gedaan worden.

Waar
Heemkring Het Molenijzer
Heuvel 41b
2580
Putte
Wanneer
21/04/2024 - 10:00 t/m 18:00
Contact
Bereikbaar

Dienstregeling NMBS  Dienstregeling De Lijn  Blue Bike

Toegankelijkheid
Toegankelijkheid: gedeeltelijk
Toegankelijkheid doelgroep: 
Voor iedereen
Het is een fietstocht waarbij onderweg via een app verhalen kunnen beluisterd en foto's kunnen bekeken worden. Daardoor is deze tocht niet voor iedereen even toegankelijk.
Meer info
De ErfgoedApp biedt extra info bij de activiteit.
Kinderen
Geschikt voor kinderen: 
10-18 jaar