Zemst - Prachtig virtueel of liever 'live' demo's bij De Semse?

Zemst - Prachtig virtueel of liever 'live' demo's bij De Semse?

Multimedia-presentatie
Heemkring de Semse
Gemeentebestuur van Zemst

Verken het weelderige groene landschap van Zemst en ontdek onze karakteristieke woningen en historische gebouwen via https://desemse.be/zemst-prachtig-virtueel/.  Tijdens deze digitale reis ligt de nadruk in eerste instantie op ons religieus erfgoed. Je kan de rijke geschiedenis van elke kerk en zijn interieur ontdekken. En ook het Rubenskasteel en de toltoren aan de Zenne zijn al te bewonderen. Later voegen we andere historische bouwwerken en interessante locaties toe.

Bekijk deze prachtige beelden vanuit je eigen zetel op het scherm van je pc, tablet of smartphone. Ook met een virtual reality bril met gsm kan je dit virtueel avontuur doorheen Zemst aangaan. De gebruikte foto's zijn beschikbaar in de Erfgoedapp onder de tour Zemst - Prachtig virtueel anno 2024.

EXTRA: Demosessies op groot scherm
Op zaterdag 20 en zondag 21 april kun je terecht in het Erfgoedhuis van De Semse (Schoolstraat 17) voor demosessies om 14.15 uur, 15.15 uur, 16.15 uur en 17.15 uur.  

 

Waar
Erfgoedhuis de Semse
Schoolstraat 17
1980
Zemst
Ruime gratis parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving
Wanneer
20/04/2024 - 14:15 t/m 17:15
21/04/2024 - 14:15 t/m 17:15
Contact
Heemkring de Semse
0479 65 66 89 desemse@gmail.com
Bereikbaar

Dienstregeling NMBS  Dienstregeling De Lijn  Blue Bike

Toegankelijkheid
Toegankelijkheid: geheel
Toegankelijkheid doelgroep: 
Voor iedereen
Je kan deze prachtige beelden comfortabel bekijken vanuit je eigen zetel op het scherm van je pc, tablet of smartphone. Ook met een virtual reality bril met gsm kan je dit virtueel avontuur doorheen Zemst aangaan. De gebruikte foto's zijn ook beschikbaar in de Erfgoedapp onder de tour Zemst - Prachtig virtueel anno 2024.
Meer info
Dit is een digitale activiteit.
Deze activiteit richt zich op jongeren.
De ErfgoedApp biedt extra info bij de activiteit.
Kinderen
Geschikt voor kinderen: 
7-18 jaar